helpthelife.org helpthelife.org - Fillimi

helpthelife.orgWebsite Profile

Title: Fillimi
Keywords: help the life, ndihmoni jeten, shqoqate, autizmi
Description:Shoqata "Ndihmoni Jeten"
lptelecom.ca is ranked 25408406 in the world (amongst the 40 million domains). A low-numbered rank means that this website gets lots of visitors. This site is relatively popular among users in the united states. It gets 50% of its traffic from the united states .This site is estimated to be worth $2,503. This site has a low Pagerank(0/10). It has 1 backlinks. lptelecom.ca has 43% seo score.

helpthelife.org Information

Website / Domain:helpthelife.org
Website IP Address:143.95.237.73
Domain DNS Server:

helpthelife.org ranks

Alexa Rank:25358341
EveryoneDomain Rank:1
Google Page Rank:0/10 (Google Pagerank Has Been Closed)

helpthelife.org Traffic & Earnings

Purchase/Sale Value:$2,535
Daily Revenue:$6
Monthly Revenue:$208
Yearly Revenue:$$2,535
Daily Unique Visitors:639
Monthly Unique Visitors:19,170
Yearly Unique Visitors:233,235

helpthelife.org WebSite Httpheader

StatusCode 200
Transfer-Encoding chunked
Connection keep-alive
Vary Accept-Encoding
Cache-Control no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0
Content-Type text/html; charset=utf-8
Server nginx
Date Sat, 22 Sep 2018 03:51:33 GMT

helpthelife.org WebSite Httpheader

Keyword Count Percentage
help the life 4 0.93%
ndihmoni jeten 3 0.75%
shqoqate 0 0.00%
autizmi 1 0.12%

helpthelife.org Similar Website

Domain WebSite Title
lajminfo.com Fillimi
epokaere.com Fillimi
univers-d.com Fillimi
mavliparka-fz.com Fillimi
vision-al.com Fillimi
rugovaexperience.org FILLIMI
spitaliortopedik.com Fillimi
naimfrasheri.net Fillimi
rks-gov.net Fillimi
partizani.net Fillimi
irdk-kosova.org Fillimi
standardi.eu Fillimi
veshje-pune.al Fillimi
uskana.mk Fillimi
positivegoldfm.com Fillimi
qakp-gjnk.com Fillimi
bekonomike.com Fillimi
qkev.gov.al Fillimi

helpthelife.org Alexa Rank History Chart

helpthelife.org aleax

helpthelife.org Html To Plain Text

Fillimi ≡ ≡ Fillimi Rreth nesh Objektivat Arritjet Stafi yn? Programet Advokaci p?r t? drejtat e PAK Qend?r ditore e sh?rbimeve sociale p?r f?mij? dhe t? rinj Sh?rbim komunitar n? banes? Sh?rbimet psiko-edukative p?r f?mij?t me crregullime t? spektrit t? autizmit Trajnime p?r jetes? t? pavarur & I jetes?s me mb?shtetje Trajnime p?r ngritje kapacitetesh Lajme Evente Karriera Vende t? lira pune Vet-Advokuesit Kontakt Help the Life Godina e shoqates "Help the Life" Gjate pun?s. Gjate pun?s me femij?t n? qendr?n ton? N? or?n e vizatimit! Nj? nd?r or?t m? t? preferuara procesit... 2 Konsulent? Lokal Shoqata Ndihmoni Jet?n k?rkon 2 Konsulent? Lokal t? cil?t do t? p?rgatisin Manualin p?r pun?n e stafit profesional q? punon n? institucionet e ofrimit t? sh?rbimeve p?r f?mij?t me AK n? Shqip?ri. Ky Manual p?rgatitet n? zbatim t? projektit "Mbrojtja e t? drejtave t? f?mij?ve me AK n? Shqip?ri", nen thirrjen “P?rfshirja e Shoq?ris? Civile n? Mbrojtjen e t? Drejtave t? F?mij?ve” i financuar nga Bashkimi Evropian dhe zbatohet nga Save the Children n? partneritet me Terre des Hommes n? Shqip?ri. Ftohen t? aplikojn? t? gjith? t? interesuarit deri n? 10 Shkurt, 2017, ora 17:00 me or?n lokale. P?r m? shum? informacion referojuni Termave t? Referenc?s. 3 Dhjetor - Dita Nd?rkomb?tare e Personave me Aft?si t? Kufizuara Ne 3 Dhjetor-Dita Nderkombetare e Personave me AK, te rinjte me aftesi te kufizuar intelektuale kane zgjedh ta shprehin ne kete forme kerkesen e tyre per zbatimin e Konventes per te Drejtat e personave me AK intelektuale. Njoftim p?r tender Shoqat?n “Ndihmoni Jet?n” ?sht? nj? organizat? komb?tare jo-qeveritare, jo-fitim-prur?se, e cila ka nj? eksperienc? prej 18 vitesh n? fush?n e mbrojtjes s? t? drejtave t? f?mij?ve me aft?si t? kufizuara dhe n? ofrimin e sh?rbimeve sociale n? qend?r ditore dhe komunitet p?r k?t? kategori. N? p?rgjigje t? nevojave t? target grupit q? ajo punon, n? partneritet me Organizat?n Save the Children, e cila ?sht? organizata kryesuese e pavarur p?r f?mij? n? bot?, q? punon n? 120 vende t? bot?s p?r t? mbrojtur jet?n e f?mij?ve dhe t? drejtat e tyre, duke i ndihmuar ata t? p?rmbushin potencialin e tyre, do t? zbatoj? projektin tre vje?ar (2016-2018), “Sh?rbime komunitare p?r f?mij?t me aft?si t? kufizuara”. N? kuad?r t? k?tij projekti, do t? ngrihen dy qendra ditore, nj? n? qytetin e Durr?sit dhe nj? n? qytetin e Vlor?s, t? cilat do t? ofrojn? sh?rbim me baz? komunitare t? nj? cil?sie t? lart? n?p?rmjet ekipeve multidisiplinar, duke mund?suar rehabilitimin dhe integrimin e f?mij?ve me aft?si t? kufizuara n? shkoll? dhe n? jet?n e komunitetit. Read more: Njoftim p?r tender Nderhyrja e Hershme nje mundesi per Zhvillimin e femijes me aftesi te kufizuar dhe familjen e tij Shoqata Ndihmoni Jeten nis zbatimin e ketij projekti me mbeshtetjen financiare te AMSHC(Agjencisa per Mbeshtetjen e Shoqerise Civile) dhe Fondacioni Diakonia Metodiste dhe ne bashkepunimin me Bashkine e Tiranes, Qendrat Shendetesore, ?erdhe dhe Kopshtet. Ky eshte nje projekt pilot, i cili do te zgjase 7 muaj dhe ka si qellim te ofroj nje model te ri te trajtimit te femijeve me aftesi te kufizuara ne Shqiperi te grup moshes 0-6 vjec, modelin e Nderhyrjes se Hershme, i cili konsiston ne fillimin e trajtimit te femijes atje ku ai jeton qe ne momentin kur ai evidentohet se ka nje aftesi te kufizuar dhe perbehet nga 5 shtylla kryesore: Read more: Nderhyrja e Hershme nje mundesi per Zhvillimin e femijes me aftesi te kufizuar dhe familjen e tij Konferenca Rajonale e vendeve t? Ballkanit me Tem?: “Nga e kaluara n? t? tashmen - tranzicioni nga ofrimi i sh?rbimeve t? centralizuara p?r aft?sin? e kufizuar tek mekanizmat aktuale p?r zbatimin e sh?rbimeve p?r aft?sin? e kufizuar”. Perfundon me sukses Konferenc?n Rajonale t? vendeve t? Ballkanit embajtur ne TIrane me5-6 Tetor me Tem?: “Nga e kaluara n? t? tashmen - tranzicioni nga ofrimi i sh?rbimeve t? centralizuara p?r aft?sin? e kufizuar tek mekanizmat aktuale p?r zbatimin e sh?rbimeve p?r aft?sin? e kufizuar” e organizuar nga Shoqata" Ndihmoni Jeten" ne bashkepunim me Shoqaten" HandiKOS" nga Kosova, me mbeshtetjen e Fondacionit Abilis, Finland. Read more: Konferenca Rajonale e vendeve t? Ballkanit me Tem?: “Nga e kaluara n? t? tashmen - tranzicioni... Page 1 of 2 Start Prev 1 2 Next End Vende t? lira pune 2 Konsulent? Lokal 2 Terapist te Foluri p?r Sh?rbime komunitare p?r f?mij?t me aft?si t? kufizuara 2 Edukator te specializuar p?r Sh?rbime komunitare p?r f?mij?t me aft?si t? kufizuara 2 Punonjes Social p?r Sh?rbime komunitare p?r f?mij?t me aft?si t? kufizuara 2 Psikolog p?r Sh?rbime komunitare p?r f?mij?t me aft?si t? kufizuara 2 Terapist Okupacional p?r Sh?rbime komunitare p?r f?mij?t me aft?si t? kufizuara 2 Menaxher Qendrash p?r Sh?rbime komunitare p?r f?mij?t me aft?si t? kufizuara 1 Terapist/e t? foluri/Logoped dhe 1 Punonj?s/e Social p?r nj? program t? ri q? do t? implementoj p?r f?mij?t me aft?si t? kufizuar n? qytetin e Tiran?s Facebook Help the Life Association Manuali i Zbatimit t? Standardeve Standardet e Sh?rbimit t? P?rkujdesit Shoq?ror Strategjia Komb?tare e PAK B?hu vullnetar! Ju ftojm? t'i bashkoheni nismave te Help the Life! Plot?soni formularin p? an?tar?simin... Kontribuo Banka Kombetare Tregtare Klienti: Shoqata Ndihmoni Jeten Swift : NCBAALTXXX Numer Llogarie : 416890138 IBAN EURO : AL0420511162890138CLPRCFEUR1 IBAN NE ALL : AL1720511162890138CLPRCLALL1 Partner?t tan? MMSR Save The Children UNICEF Komisioni Europian Inclusion Europe ABILIS Kastrati Hako Fondacioni ABC Ambasada Gjermane SHDPAK OSFA Fondacioni Vodafone Ambasada Hollandeze ICCO Kjo faqe ?sht? mund?suar nga Qendra Burimore e Organizatave t? Shoq?ris? Civile

helpthelife.org Whois

Domain Name: HELPTHELIFE.ORG
Registry Domain ID: D156343944-LROR
Registrar WHOIS Server:
Registrar URL: http://www.enom.com
Updated Date: 2016-06-02T08:58:20Z
Creation Date: 2009-06-10T08:47:25Z
Registry Expiry Date: 2017-06-10T08:47:25Z
Registrar Registration Expiration Date:
Registrar: eNom, Inc.
Registrar IANA ID: 48
Registrar Abuse Contact Email:
Registrar Abuse Contact Phone:
Reseller:
Domain Status: clientTransferProhibited https://icann.org/epp#clientTransferProhibited
Registry Registrant ID: C151118409-LROR
Registrant Name: Help Thelife
Registrant Organization: Ndihmoni Jeten
Registrant Street: Qendra e Sherbimeve per Personat me AK Komuna Vaqar
Registrant City: TIRANE
Registrant State/Province: ALBANIA
Registrant Postal Code: 00355
Registrant Country: AL
Registrant Phone: +355.11111111
Registrant Phone Ext:
Registrant Fax: +355.11111111
Registrant Fax Ext:
Registrant Email: helpthelife@outlook.com
Registry Admin ID: C151118409-LROR
Admin Name: Help Thelife
Admin Organization: Ndihmoni Jeten
Admin Street: Qendra e Sherbimeve per Personat me AK Komuna Vaqar
Admin City: TIRANE
Admin State/Province: ALBANIA
Admin Postal Code: 00355
Admin Country: AL
Admin Phone: +355.11111111
Admin Phone Ext:
Admin Fax: +355.11111111
Admin Fax Ext:
Admin Email: helpthelife@outlook.com
Registry Tech ID: C151118409-LROR
Tech Name: Help Thelife
Tech Organization: Ndihmoni Jeten
Tech Street: Qendra e Sherbimeve per Personat me AK Komuna Vaqar
Tech City: TIRANE
Tech State/Province: ALBANIA
Tech Postal Code: 00355
Tech Country: AL
Tech Phone: +355.11111111
Tech Phone Ext:
Tech Fax: +355.11111111
Tech Fax Ext:
Tech Email: helpthelife@outlook.com
Name Server: NS1.MERKURIHOST.COM
Name Server: NS2.MERKURIHOST.COM
DNSSEC: unsigned
>>> Last update of WHOIS database: 2018-09-22T03:51:33Z

The data contained in Everyone.domains, LLC's WhoIs database,
while believed by the company to be reliable, is provided "as is"
with no guarantee or warranties regarding its accuracy. This
information is provided for the sole purpose of assisting you
in obtaining information about domain name registration records.
Any use of this data for any other purpose is expressly forbidden without the prior written
permission of EveryOne.domains, LLC.By submitting an inquiry,
you agree to these terms of usage and limitations of warranty.In particular,
you agree not to use this data to allow, enable, or otherwise make possible,
dissemination or collection of this data, in part or in its entirety, for any
purpose, such as the transmission of unsolicited advertising and
and solicitations of any kind, including spam.You further agree
not to use this data to enable high volume, automated or robotic electronic
processes designed to collect or compile this data for any purpose,
including mining this data for your own personal or commercial purposes.


Please note: the registrant of the domain name is specified
in the "registrant" section.In most cases, Everyone.domains, LLC
is not the registrant of domain names listed in this database.";

For more information on Whois status codes, please visit
https://www.icann.org/resources/pages/epp-status-codes-2014-06-16-en